top of page
Logo - Bloem - Bruin.png

 

OVER ONS

We love the Italian cuisine!

 

Bij ons vind je het allerlekkerste, ambachtelijke room- en sorbetijs. Ook hebben wij vegan en suikervrij ijs. Omdat wij in onze open keuken constant bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe smaken, zal ons assortiment dagelijks variëren.

 

Richard Bloem heeft op de Carpigiani Gelato University in Italië het vak van ijsbereider geleerd. Met de kennis die hij daar heeft opgedaan besloot hij op de mooiste plek van Nijmegen zijn eigen ijssalon te beginnen: Bloem.

 

Wij werken zoveel mogelijk met streekproducten. De melk en room komen dagvers van de boer uit de buurt en het fruit komt van het land in en om Nijmegen. Gisteren geplukt, vandaag in het ijs of onze versgebakken Luikse wafels.


Naast ijs hebben wij ook ons eigen koffielabel. Deze koffie hebben wij samen met onze leverancier samengesteld. Wij hebben twee soorten koffie waarvan je kunt genieten bij ons in de zaak of in een to-go beker voor onderweg. Thuis ook genieten van onze koffie? Dat kan! Onze koffie is ook te koop in verpakkingen voor thuis.

 

Omdat onze koffie iedere week vers wordt gebrand, is de smaak van onze koffie nog intenser. Voor bij de koffie hebben wij allerlei luxe Italiaanse lekkernijen waaronder cannoli en bonbons. Daarnaast serveren wij ook heerlijke diverse tosti’s van desembrood.
 

Wij zijn het hele jaar open, dus ook in de wintermaanden kun je bij ons genieten van het lekkerste ijs. In die periode hebben wij voor jullie ook onder andere overheerlijke stamppotten en pasta’s.

 

In de decembermaand vind je ook onze zelfgemaakte ijstaarten in de vitrine.


Bloem ice coffee & more is een uniek concept met veel variatie. Kom gezellig langs en proef!

748B764E-2D4C-4B11-AE63-FD3760A71F4F_1_105_c.jpeg
IMG_5343.jpeg.JPEG

ONZE IJSKEUKEN

the place where the best ice-cream is made!
In onze open keuken is te zien hoe wij op ambachtelijke wijzen het lekkerste ijs maken!
IMG_1162.JPG
bottom of page